Hebben we je kunnen overtuigen? Super! Schrijf je dan via onderstaande knop in.

Vergeet ook niet het medische fiche in te vullen en bezorg deze aan de leiding.

Lidgeld

Je inschrijving wordt afgerond met de betaling van het lidgeld. Het lidgeld bedraagt €40 en kan contant betaald worden aan de leiding of gestort worden op het
Rekeningnummer: BE30 7310 5173 3711
(Chiro DE KRING) met de vermelding die je meekreeg via je online inschrijving.

Het lidgeld wordt gebruikt om uw kind te verzekeren bij Chiro Nationaal Vlaanderen. Het overige deel van het lidgeld wordt gebruikt om activiteiten en/of spelmateriaal te bekostigen.

Drankkaart

Elke zondag voorzien we een drankje en/of koekje tijdens het vieruurtje aan 0.75€/consumptie.
Hiervoor werken we met een drankkaartensysteem: een drankkaart kost €7,5 of €15 (1 vakje= 1 drankje of 1 koekje).
De drankkaart wordt door de leiding bijgehouden en wanneer de kaart op is wordt deze meegegeven met de ouder zodat ze weten dat de kaart leeg is. Om een nieuwe kaart te kopen kan dit bij de drankverantwoordelijke (Jeppe) vragen op elke chiro zondag.

Uniform

Ribbel en Speelclub: Een Chiro-T-shirt kan je op de Chiro kopen voor 8 euro.

Er zijn ook pulls van Chiro Houtem voor 25€ ook te verkrijgen op de Chiro.

Rakwi, Tito, Keti en Aspi: Een volledig uniform, d.w.z. een broek of rok en een T-shirt, topje, hemd of trui van de Chiro.

Tweedehandskledij Je kan bij ons ook terecht voor tweedehands Chirokledij. Dit zijn T-shirts(€5), broeken/rokken (€10), hemden (€10) of pullen (€10) die al eens gedragen zijn, maar wel nog in goede staat verkeren.

De prijs valt dan ook een pak lager uit dan de originele prijzen in de Banier. We hebben niet steeds alles op voorraad, maar spreek zeker iemand van de leiding aan en dan kijken we of we nog iets in jouw maat hebben liggen!