Events nieuwbouw

We zijn nu al een tijdje aan het dromen over nieuwe chirolokalen, maar stap voor stap zijn we samen met ons bouwteam hier nu ook echt werk van aan het maken. Om deze droom waar te maken vragen wij aan jong en oud om hun steentje bij te dragen. Komende weken slaan we de handen in elkaar en organiseren we een heuse pizzaverkoop.

Wat verkopen we?

Lekkere verse artisanale pizza’s (30cm). Alle pizza’s worden vers geleverd (houdbaarheidsdatum 3 dagen). Aangezien ze vers zijn bij levering kunnen deze ook ingevroren worden.
Kostprijs 8€
We verkopen 6 soorten pizza’s, namelijk:

* Pizza Margherita 
* Pizza Hawaï 
* Pizza 4-kazen 
* Pizza Ham/champignons 
* Pizza Bacon 
* Pizza Vegetarisch 

Hoe zal de verkoop in zijn werk gaan?

*Alle leden kregen verkoopbriefjes mee naar huis. Het is de bedoeling dat zij komende weken pizza’s verkopen aan vrienden, familie, buren, leerkrachten,… Was uw kind niet aanwezig of gaat de verkoop zo vlot dat jullie briefjes al op zijn? Geen paniek, vraag verkoopbriefjes aan je leiding   * De verkoopbriefjes zijn opgedeeld in twee delen, beide delen moeten ingevuld worden. Het bovenste stukje houd je zelf bij en het onderste strookje geef je aan de koper. De bestellingen moeten meteen betaald worden.     * Alle strookjes met bestellingen moeten ten laatste op zondag 28/01 binnengebracht worden. Gelieve het geld en de briefjes in een gesloten omslag af te geven aan de leiding.     * Op vrijdag 02/02 worden alle pizza’s geleverd op de chiro. Tussen 16u en 20u moeten deze worden afgehaald door de leden en ouders. 

Motivation and dedication!

Natuurlijk hopen wij dat alle leden enthousiast zullen meewerken en dat we samen een hoop pizza’s verkopen. Het is tenslotte voor hen dat we de nieuwe lokalen willen bouwen. Als splinternieuwe lokalen niet genoeg zijn als motivatie, doen wij er graag nog een schepje bovenop. De groep die de meeste pizza’s verkoopt zal beloond worden met… HEERLIJKE PIZZA’S op zondag 04/02 (hoe kan het ook anders)!

Vriendelijke groeten en succes met de verkoop!

Kaat Lippens

Bouwteam chiro De Kring Houtem