Christus Koning Ribbels!

Hey allercoolste ribbels en ouders,

Volgende week zondag 25/11 is het weer zover: Christus Koning!
In de voormiddag gaan we met z’n allen naar de mis. Iedereen wordt om 9u00 op de chiro in uniform verwacht. Na de mis eten we allemaal samen op de chiro om dan in de namiddag naar planckendael te gaan.
Wat mag je zeker niet vergeten? Een 4-uurtje, een regenjas (mocht er regen in de lucht hangen), €10 en natuurlijk je supergoed humeur!

Indien je in het bezit bent van een abonnement van Planckendael, mag je dit altijd meenemen. En ons dit zondag bezorgen. In dit geval hoef je geen 10 euro mee te brengen – wat zou dienen om een deel van de inkom te betalen.

Ook zouden we nog enkele bereidwillige ouders nodig hebben die ons willen brengen naar/komen halen van Planckendael. Ben je bereid? Gelieve ten laatste donderdag 22 november iets te laten weten op melina@chirohoutem.be of op 0478/23.41.95. En tevens het aantal beschikbare plaatsen in de auto te melden.

We zouden vertrekken om 13u richting Planckendael en tegen 17u keren we weer naar de chiro. Dus zullen we ongeveer tegen 17u20 op de chiro zijn en wuiven wij alle Ribbels uit. 🙂

Ribbels, smeer die stemmen al maar goed en tot zondag!
Melina, Sven en Elien

Christus Koning Ribbels!

Geef een reactie